Zoek je een freelance secretaresse in Noord-Brabant?


Virtueel Assistent Naomi is er voor jou. Jij bent druk bezig met de dingen waar je goed in bent. Je hebt geen tijd of misschien zelfs helemaal geen zin om veel tijd te spenderen aan andere zaken. Misschien ben je ook helemaal niet zo goed in de dingen die je zelf als randzaken beschouwt.


Dat is helemaal geen probleem. Niemand heeft verstand van alles.Wat krijg je?

Je teksten


Woorden moeten raak zijn. Je boodschap is je verhaal en dat wil je zo duidelijk mogelijk vertellen. Zoekmachinevriendelijke tekst voor je site, gewoon een goede brief of wat dan ook. Ik schrijf je uit de brand.

Je website


Je website of –shop wil je natuurlijk up-to-date houden. Maar heb je de tijd om je nieuws te delen en te zorgen dat je site zo goed blijft als je ooit in je hoofd had? Ik maak er tijd voor. Voor jou.

Je nieuwsbrieven


Nieuws is pas echt nieuws als je het deelt en anderen het ook daadwerkelijk lezen. Een goede en mooie nieuwsbrief is al veel meer dan het halve werk. Dat weet jij natuurlijk net zo goed als ik. Ik maak ze voor je op en verstuur ze naar de personen die jij wil bereiken.

Je presentaties


Een presentatie. Het woord zegt het al. Een presentatie moet er ook gewoon uitstekend uitzien. Een eerste indruk zegt nog steeds bijna alles. Hulp nodig? Kom maar! Ik ben je vrouw.

Je rapporten en verslagen


Rapporten en verslag. Ze zijn geweldig als ze klaar zijn. Om ze te maken, heb je tijd en geduld nodig. Ik werk ze voor je uit – al dan niet vanaf een dictafoon – of redigeer ze voor je.

Je administratie


Bedolven onder een berg papierwerk? Steevast te laat met factureren? Gewoon helemaal geen zin in de rompslomp die je je administratie vindt? Neem gewoon even contact met me op. Ik regel alles voor je. Zo is alles op tijd en voortaan keurig netjes digitaal gearchiveerd.

Je bijeenkomsten


Afspraken en bijeenkomsten laat je gewoon door je secretaresse organiseren. Door mij dus. Zo ben je altijd op de juiste plaats, op het juiste tijdstip en met de juiste mensen, zonder dat je je er zelf druk over hoeft te maken.

Hoe werkt het?


Het idee is natuurlijk heel erg eenvoudig. Ik ben je assistente. Je vraagt me iets en ik zorg dat je krijgt wat je wil hebben. Kwaliteit. In feite ben ik de assistente van je dromen: ik neem geen kostbare werkplek in beslag, ben goed bereikbaar, duidelijk in de afspraken die ik met je maak en – ook niet onbelangrijk – gewoon erg goed en ervaren in de dingen die ik je aanbied.

Als freelance secretaresse werk ik meestal op afstand. En dat werkt harstikke goed!. In de nabije omgeving van Waalwijk op locatie werken is voor mij geen probleem. Ik kan me redelijk eenvoudig verplaatsen in het midden van Noord-Brabant en heb ook klanten in Drunen, Tilburg, Den Bosch, Heusden en Kaatsheuvel

Wat betaal je?


Laten we het vooral zo eenvoudig mogelijk houden. Dit is wat je me betaalt voor het werk dat ik je uit handen neem en waarmee ik je zo succesvol mogelijk laat zijn.

50 Euro per uur (exclusief 21% BTW)

Waarom heb je een Virtueel Assistent nodig?

Een Virtueel Assistent levert je geld op
  • Het bespaart je tijd die je kunt besteden aan de groei van je bedrijf.
  • Je hoeft niet iemand (voor vaste uren) in dienst te nemen.
  • Een virtueel assistent kun je voor een paar uur per week/maand inschakelen of zelfs voor per taak inschakelen.
  • Een virtueel assistent werkt vanaf haar eigen adres en jij hebt geen kosten zoals sociale verzekeringen, belastingen, vakantiegeld etc.
Je krijgt ondersteuning op een eenvoudige manier
Het inhuren van een Virtueel Assistent is eenvoudig. Je stemt samen af voor welke klus je me in wilt huren en naar aanleiding daarvan bepalen we hoeveel uur hiervoor nodig zijn. Je zit niet vast aan een bepaalde afname van uren. Ik werk met een vast uurtarief van 35 euro per uur (ex BTW), maar werk ook op abonnement basis.
Jij kunt je richten op echt belangrijke zaken voor je bedrijf
Als virtueel assistent kan ik alle werkzaamheden uit handen nemen die je gewoonweg teveel tijd kosten. Hierdoor kun je bezig zijn met de dingen waarmee je bezig wilt zijn

Hoe kun je me bereiken?


Virtueel Assistent Naomi
Naomi de Jong-Van de Leur
Burg. van prooijenstraat 37
5146 DB Waalwijk
0416 234 567
[email protected]

Naomi de Jong-Van de Leur
Naomi de Jong-Van de Leur

Virtueel Assistent

0416 23 45 67

Wie krijg je?

Directiesecretaresse | Management Assistente | Verkoop Binnendienst medewerker | planner | betrouwbaar | sociaal | punctueel | dochter en zoon | getrouwd | Waalwijk | vriendschap | gezelligheid. Naomi de Jong-Van de Leur in steekwoorden.

Sinds 2005 ben ik de trotse bezitter van een diploma Directiesecretaresse van Schoevers. Ik heb 17 jaar werkervaring in verschillende ondersteunende functies zoals Directiesecretaresse, Management Assistente en Verkoop Binnendienst. Mijn complete cv zie je hier. Het vertelt je dat ik door mijn arbeidsverleden erg breed inzetbaar ben.

Ik werk op afstand. Daar heb je wederzijds vertrouwen voor nodig. Ik ben meer dan bereid om hard te werken aan een professionele band met jou, zodat je weet dat je zaken in vertrouwde handen zijn. Ik ben goed bereikbaar, zodat het voelt alsof ik vlakbij ben en mijn punctualiteit zorgt dat je krijgt wat je nodig hebt op het moment dat je het nodig hebt.


Hoe begin je?

Iedere samenwerking begint met dat eerste contact. Jij wil weten wat ik voor je kan doen en ik wil je er graag over vertellen. Bel me of mail me.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.